CUIBUL D – 27 martie 2023

Kira x Balto

Ecografie Pui border Collie- Canisa Lady Kira

 Data nasterii:  27 martie

Baieti: 4 pui Border Collie

Fete: 5 Pui Border Collie

Greutate Medie: 280

Color: 6 Negru/Alb, 3 Blue Merle 

Nastere: 27.03 – 10 am – 28.03 – 2:30 am

Nu avem pui disponibili din acest cuib 

Kira încorporează calitățile deosebite ale rasei Border Collie, fiind extrem de inteligentă, agilă și plină de energie. Cu un spirit vesel și iubitor, ea este mereu gata să participe la activități care îi stimulează mintea și corpul. În plus, Kira este foarte loială și dornică să învețe, ceea ce o face nu doar un companion minunat, ci și o participantă entuziastă la antrenamentele de dresaj. 

Kira a fost mamă pentru un cuib de 10 , respectiv 11 pui, arătând calități impresionante în îngrijirea lor. Aceasta participă activ la viața de familie și este un exemplu superb al rasei sale, fiind iubită de toți cei care o cunosc.

ADN Clear : SN, GG, Raine, NCL5, IGS, TNS, MDR1 

 

“Balto” Goppo  – s-a nascut in 30.12.2019 si locuieste in Floresti alaturi de familia lui. Este un caine energic, face agility, plimbari pe munte  si ii place foarte mult apa. Are o blana putin mai lunga fata de a Mushei si o coama foarte frumoasa de un alb stralucitor.

Impartasim o veste trista: in ciuda tuturor eforturilor posibile, aseara am pierdut doi pui. A fost si mai greu sa le spunem fetelor si sa le insotim prin valul de lacrimi si emotie: de ce? Nu e corect! Chiar nu poți face nimic?! Am ales sa privim momentul, chiar daca trist, ca pe o oportunitate de a invata si educa despre ciclul vietii, importanta compasiunii, despre puterea de a continua in fata adversitatii si despre valorile care ne definesc ca familie si ca iubitori de animale.
Suntem o canisă dedicată transparenței și credem că este esențial să împărtășim atât momentele de bucurie, cât și pe cele de tristețe. Această experiență ne aduce mai aproape și ne amintește de fragilitatea vieții și de responsabilitatea pe care o purtăm față de aceste ființe minunate.
pui border collie incubator

Puteti urmari evolutia cuibului pe pagina de FB

https://www.facebook.com/canisabordercolliecluj

Vom updata aceasta sectiune ulterior. Intrucat a fost o nastere grea, 6 pui au iesit cu spatele, hipoxici si epuizati. Premele 2-3 saptamani ne focusam atentia pe ei.

20240406 174928 scaled
Hranire pui border collie